Bibliotheekdag. 30 januari 2016.

Beste lezer,

Wanneer bent u voor het laatst in een bibliotheek geweest? O, was dat even schrikken. Zo lang geleden? Geen zorgen! Volgende week zaterdag, 30 januari, is de regionale bibliotheekdag van BiblioPlus. Ga er weer eens kijken.

bibliotheekdag

Een bibliotheek is er niet alleen om boeken te lenen of te lezen. Zoals bovenstaande foto al laat zien is er zo veel meer te doen, te zien en te leren. De medewerkers van BiblioPlus staan voor u klaar!

https://www.youtube.com/watch?v=32cUDiKeD6A&feature=share

Bekijk dit filmpje eens voor een mooie impressie. En als u achter de 35 andere beroepskrachten en ruim 135 vrijwilligers van de bibliotheek staat die met veel liefde en passie werk hun werk doen is een petitie-actie op touw gezet. Bibliotheken moeten de komende jaren flink bezuinigen. Als deze bezuinigingen inderdaad doorgaan, betekent dat dat ze flink zullen moeten snijden in al die waardevolle activiteiten die ze nu organiseren om er voor te zorgen dat alle mensen in ons werkgebied hun hele leven lang kunnen blijven lezen en leren.

Om de politiek duidelijk te maken dat veel mensen hun bibliotheek een warm hart toedragen, verzamelen wij handtekeningen als steunbetuiging. Om zoveel mogelijk handtekeningen voor BiblioPlus te krijgen zou het geweldig zijn als elke lezer van dit bericht tenminste één van onderstaande petities zou willen tekenen. Alvast bedankt!

Grave: www.petities24.com/onze_bieb_is_zoveel_meer_grave

Bergen: www.petities24.com/onze_bieb_is_zoveel_meer_bergen

Sint Anthonis: www.petities24.com/onze_bieb_is_zoveel_meer_sint_anthonis

Boxmeer: www.petities24.com/onze_bieb_is_zoveel_meer_boxmeer

Cuijk: www.petities24.com/onze_bieb_is_zoveel_meer_cuijk

Mill: www.petities24.com/onze_bieb_is_zoveel_meer_mill

Gennep: www.petities24.com/onze_bieb_is_zoveel_meer_gennep

Reacties