De reis van de Mimosa – Paul's Boekenwereld

De reis van de Mimosa

MimosaDe reis van de Mimosa.

Dit is het verhaal van de Mimosa, een zwart zeilschip (met rode zeilen) dat door de ruimte vaart, en overal daar opduikt waar nog nooit eerder een door de ruimte varend, zwart zeilschip is opgedoken. Ongeacht de kleur van de zeilen.

Dit is je kans om aan te monsteren op de Mimosa. Ontdek waar het vandaan komt, waar het werd gestolen, hoe het op eigen houtje wat ronddreef, en hoe een postbode uit de zestiger jaren van de twintigste eeuw aan boord van dit merkwaardige vaartuig kwam.

Als je het ‘Transgalactisch Liftershandboek’ van Douglas Adams leuk vond, dan zul je de Reis van de Mimosa ook waarderen. En laat het metalen pak je niet op het verkeerde been zetten: er is geen depressieve robot aan boord, maar er zijn genoeg verrassingen die je zult tegenkomen op je Reis met de Mimosa!

Het e-boek is te vinden bij bol.com, Kobo-boeken, via Smashwords (versies voor elke e-reader), bij Barnes&Noble voor hun NOOK-reader, en op Apple iTunes. De papieren versie is te bestellen bij Lulu.com waar een exemplaar speciaal voor jou zal worden gedrukt! En nu ook bij Amazon.nl!