Gezocht: even rust

Beste lezer,

Het is dan eindelijk gedaan en gelukt. Het vervolg op “Gezocht: held” is vertaald in het Nederlands. Het was een hele wedstrijd om een vervolg te schrijven – iets waar ik eigenlijk helemaal niet op had gerekend – en nu is het “klaar”. In twee talen nog wel.

Ik heb de titel voor het nieuwe boek al een paar keer rondgestrooid dus dat is geen verrassing meer: “Gezocht: avonturier” (“Wanted: adventurer” in het Engels).

Het verhaal moet nu even ‘afkoelen’. Even laten liggen zodat ik het daarna opnieuw kan bekijken en de grove fouten eruit kan halen. Daarna gaat het naar een proeflezer die zich mag uitsloven om de stommiteiten eruit te halen.

Wat een onderneming, dat boek, en wat een verrassingen. En het zou nog kunnen zijn dat hier een derde deel achteraan komt, maar dat heb ik niet hardop neergeschreven. Iedereen die zegt dat ik dat heb gezegd zegt maar wat, afgesproken?

Mooi!

Eén gedachte over “Gezocht: even rust”

  1. Beste paul,

    Als je nog proeflezers zoekt voor je boek, stel ik me bij deze kandidaat. Ik ben zelf een schrijfster en wil collegas helpen met hun boek. Als je interesse hebt, kan je me per email contacteren.

    Met vriendelijk groeten

    Sara knockaert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.