In de ban van de grote dag

Beste lezer,

Vandaag is het zover. De dag van het jubileum van Museum Ceuclum en de presentatie van "In de ban van de stier". Om 1 uur vanmiddag begint het allemaal.

Museum Ceuclum
Museum Ceuclum

Het belooft een groot feest te worden met allerhande activiteiten voor jong en oud. Er komt een Romeinse keizer met een aantal soldaten op visite, de Cuijkse wethouder van cultuur, Rob Poel, zal aanwezig zijn en uiteraard heeft de zon zich ook aangekondigd.

De brutale heks
Voor mij als schrijver wordt het ook een bijzondere dag. Ik heb al heel wat mooie dingen mee mogen maken, bijvoorbeeld het succes van mijn Engelse reeks "Hilda the wicked witch" (waarvan de eerste 2 delen ook in het Nederlands verschenen zijn) en de e-mails van her en der waarin mensen me laten weten hoeveel mijn boeken voor hen betekenen.

Vandaag komt er nog een hoogtepunt bij; de presentatie van mijn boek over Cuijk. Een project van bijna 3 jaar als ik alles bij elkaar tel. 2 jaar om erover na te denken en toen het idee eenmaal vorm had nog 1 jaar om het te onderzoeken, te schrijven en publicatieklaar te krijgen.

Vandaag wordt bijzonder. Nog een paar uur en dan...

Reacties