Nanowrimo. En verder

Beste lezer,

nanowrimo 2016_webbadge_participant-150Het is gelukt. De grens van 50.000 woorden, rond de 140 pagina’s, is bereikt en inmiddels overschreden.

Op dit moment is de officiële telling 52.690 woorden. Het verhaal is nog niet ‘af’, maar daar hoef ik geen haast mee te maken. De race is geracet.

Rond de 44.000 woorden zat ik even vast. Wat ik gepland had voor het verhaal was al allemaal verwerkt, geschreven en afgedaan. Maar ik kwam nog 6.000 woorden tekort! Het valt niet mee om even snel iets te bedenken, maar ik vind dat het wel aardig gelukt is. Nu moet ik nog iets naar het einde toe verzinnen. We zien wel waar het allemaal landt en eindigt.

 

2 gedachten aan “Nanowrimo. En verder”

    1. Ik moet aan het hele verhaal een hoop spijkeren. Het begin bevalt me niet, ergens in het midden (van wat ik nu heb) zitten gaten. Het hele verhaal van A tot de Z die ik nu in gedachten heb begint nu wel meer lijn en vorm te krijgen, dus het komt goed. 🙂
      Dank je voor je reactie, amigo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.