Waar zijn Ottomar en Hille? – Paul's Boekenwereld

Waar zijn Ottomar en Hille?

Otto en Hille

Ja, beste bezoeker van deze website. Het is stil rond het vampiersduo Otto en Hille. Wat ik niet had verwacht is toch gebeurd: mijn inspiratie is van het ene op het andere moment ingestort als een plumpudding.

Daardoor ligt het verhaal stil en wordt het dus lastig om nog een vervolg te plaatsen. Het is mijn ervaring dat dit soort inzakkingen vaker voorkomt. Dan heeft het verhaal (of de hoofdpersonen) even tijd nodig om op adem te komen, om zich voor te bereiden op nieuwe avonturen en ontmoetingen. (Dit is een mooie manier om te zeggen dat ik probeer uit te puzzelen waar dit in hemelsnaam heen gaat, maar dat ziet er minder professioneel over, wat wel bij mij past. Schrijven is niet mijn professie, al zou ik dat wel graag zo zien. 🙂 )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *